Zonneschermen in alle soorten en maten!

Door ons zeer uitgebreide assortiment zonneschermen zit er ongetwijfeld een zonnescherm bij die perfect bij jou past. Van een eenvoudig handmatig zonnescherm tot aan een elektrisch zonnescherm met een afstandsbediening en zelfs LED verlichting. Onze zonneschermen zijn leverbaar in de kleuren antraciet, blauw, creme, geel, oranje en wit. Zo vind je altijd een passende kleur voor jouw woning.

Kies je breedte maat:

Al onze zonneschermen zijn direct uit voorraad leverbaar!

Onze luxe zonneschermen zijn voorzien van:

LED verlichting

Windsensor

Afstandsbediening

Zonneschermen houden de zon buiten

Zonneschermen zijn ideaal voor in de tuin. Je houdt zo de zon buiten en het is mogelijk om beschut op je terras te zitten. Een zonnescherm wordt met behulp van twee armen horizontaal uitgerold. Je kunt kiezen voor een model waarbij je het scherm handmatig kunt bedienen, maar wij verkopen ook zonneschermen die automatisch te bedienen zijn. Bekijk onze ruime aanbod zonneschermen en kies het exemplaar dat past op jouw terras.

Mogelijkheden voor een zonnescherm

Met een zonnescherm heb je schaduw op je terras en in de woning, terwijl er geen hinderlijke obstakels aanwezig zijn. Je hebt bij ons keuze uit vele doekkleuren. 

Zonneschermen voor de laagste prijs

Zonneschermen, oftewel terrasschermen, koop je bij Kemperoutdoor.nl. Wij verkopen allerlei soorten zonwering. Je krijgt bij ons topkwaliteit tegen een voordelige prijs en altijd GRATIS aan huis geleverd binnen enkele dagen.