Een tuinset van Teakhout zorgt voor een warme en natuurlijke sfeer

Teakhout is een hardhoutsoort die door de fijne nerf en warme kleur zeer geschikt is voor tuinmeubelen en makkelijk is in onderhoud. Kies je voor een tuinset van Teakhout dan kies je zeker voor kwaliteit! Teakhout is zwaar, sterk, droogt snel in de zon, voelt natuurlijk aan en is zeer eenvoudig te reinigen.

Verrijk je tuin of balkon met een tuinset van teakhout

Met een tuinset van teakhout verrijk je jouw tuin, terras of balkon op een stijlvolle en natuurlijke manier. Een teakhouten tuinset is altijd uniek, door de verschillen in nerven en kleuren. Daarnaast is teakhout een duurzaam natuurproduct, dat bijdraagt aan een warme, natuurlijke sfeer in je tuin, op je terras of balkon. Wil jij jouw tuin voorzien van een stijlvolle teakhouten tuinset, zodat je optimaal kunt genieten van het buitenleven? Kemper Outdoor heeft een enorme collectie teakhouten tuinsets, in een 2 persoons, 4 persoons en 6 persoons uitvoering. Daar zit vast de teakhout tuinset bij die perfect bij jou en je tuin past.

De voordelen van een tuinset van teakhout

Teakhout heeft een aantal eigenschappen die het tot een uitstekend materiaal maken voor een tuinset. Het is hard en robuust, waardoor het tegen een stootje kan en lang meegaat. Daarnaast heeft een teakhouten tuinset een warme, natuurlijke uitstraling. Hierdoor komt de set in veel stijlen goed tot zijn recht, bijvoorbeeld klassiek, landelijk of modern. Gaat na een bui de zon weer schijnen, dan droogt het hout snel op en kun je al snel weer lekker buiten zitten.