Een tuinset van Acaciahout zorgt voor een warme en natuurlijke sfeer

Acaciahout is een hardhoutsoort die door de fijne nerf en warme kleur zeer geschikt is voor tuinmeubelen en makkelijk is in onderhoud. Kies je voor een tuinset van Acaciahout dan kies je zeker voor kwaliteit!

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs!

Acacia heeft van nature een hoog oliegehalte waardoor het hout nagenoeg ongevoelig is voor water en vocht indringing, alleen zal het in de buitenlucht geplaatste hout na verloop van tijd vergrijzen (net als iedere andere houtsoort als het niet behandeld wordt). Daarnaast is Acaciahout een massieve loofhoutsoort die afkomstig is van eco vriendelijke plantages. Acaciahout gaat ruim 25 jaar mee!

Verrijk je tuin of balkon met een tuinset van acaciahout

Met een acacia tuinset verrijk je jouw tuin, terras of balkon op een stijlvolle en natuurlijke manier. Een acacia tuinset is altijd uniek, door de verschillen in nerven en kleuren. Daarnaast is acaciahout een duurzaam natuurproduct, dat bijdraagt aan een warme, natuurlijke sfeer in je tuin, op je terras of balkon. Wil jij jouw tuin voorzien van een stijlvolle acacia tuinset, zodat je optimaal kunt genieten van het buitenleven? Kemper Outdoor heeft een enorme collectie acacia tuinsets, in een 2 persoons, 4 persoons en 6 persoons uitvoering. Daar zit vast de acacia tuinset bij die perfect bij jou en je tuin past.

De voordelen van een acacia tuinset 

Acaciahout heeft een aantal eigenschappen die het tot een uitstekend materiaal maken voor een tuinset. Het is hard en robuust, waardoor het tegen een stootje kan en lang meegaat. Daarnaast heeft een acacia tuinset een warme, natuurlijke uitstraling. Hierdoor komt de set in veel stijlen goed tot zijn recht, bijvoorbeeld klassiek, landelijk of modern. Gaat na een bui de zon weer schijnen, dan droogt het hout snel op en kun je al snel weer lekker buiten zitten.