Creëer je eigen wellness thuis met een opblaasbare spa!

Ook toe aan misschien wel de lekkerste en meest ontspannen upgrade van je tuin, balkon of dakterras? Koop dan een opblaasbare spa! Heerlijk plonsen in een warm bad na een dag hard werken; wie wil dat nou niet? Bij Kemper Outdoor heb je een ruime keuze uit verschillende opblaasbare spa’s. Binnen een mum van tijd opgeblazen en zo weer in de schuur voor de winterperiode.

Direct uit voorraad leverbaar en GRATIS verzonden!

Ook wel eens gedacht aan een Spa ombouw?

Opblaasbare jacuzzi van Intex

Als specialist in opblaasbare producten heeft Intex een naam hoog te houden. Dat blijkt onder andere als we kijken naar de Intex opblaasbare jacuzzi’s. Deze zijn extreem sterk uitgevoerd. Als de SPA volledig opgeblazen is, is het verschil met een niet-opblaasbare jacuzzi nauwelijks merkbaar. Dit in tegenstelling tot veel andere opblaasbare jacuzzi’s die indeuken bij het zitten op de rand. Het ‘geheim’ hiervan is de glasvezel techniek waarmee Intex vanaf 2013 veel nieuwe producten voorziet. Alle Intex jacuzzi’s zijn hiervan voorzien. Duizenden glasvezeldraden in het opblaasmateriaal zorgen voor een zeer hoge mate van stabiliteit en duurzaamheid.

Soorten opblaasbare jacuzzi’s

In het 2022 seizoen heeft intex verschillende soorten opblaasbare jacuzzi’s. De Intex PureSpa ‘Bubble Therapy’ is een jacuzzi die voorzien is van 120 openingen in de bodem waar bubbels uit komen. De klassieke bubbelspa dus. Dit model is verkrijgbaar in een ronde en vierkante vorm. De tweede soort, de Intex PureSpa ‘Jet Massage’ is een jacuzzi die voorzien is van 4 jetstralen. Het water spuit met kracht in de jacuzzi wat een heerlijk masserend effect heeft. Dit model is verkrijgbaar zonder of met zoutwatersysteem. Een zoutwatersysteem heeft dezelfde werking als chloor dus. Ideaal, omdat het dan niet nodig is chloor in het water te doen. De derde soort, de Intex Jet & Bubble Deluxe is het paradepaardje van Intex. Deze jacuzzi is voorzien van zowel het bubbelsysteem alsook de jetstralen. Daarnaast is deze jacuzzi standaard uitgerust met het zoutwatersysteem en een hardwatersysteem. (deze laatste reguleert de hardheid van het water)

Opblaasbare jacuzzi’s bij Kemper Outdoor

Bij Kemper Outdoor vindt je alle Jacuzzi’s van het merk Intex. De aankoop van een jacuzzi doe je niet zomaar, dat begrijpen we. We hebben daarom specialisten bij onze klantenservice die je alles kunnen vertellen wat je ook maar wilt weten over de jacuzzi’s. Je kunt ze bereiken via het nummer 055 208 0025. We streven ernaar om uitstekende service (ook na aankoop!) te combineren met de scherpste prijzen. Omdat we de Jacuzzi’s groot en rechtstreeks inkopen, kunnen we dat waarmaken. Tenslotte hanteren we een 24-uurs levering. Alle jacuzzi’s die op werkdagen voor 17:00 geplaatst worden, worden nog dezelfde dag verzonden. Aflevering daarvan is doorgaans de volgende dag al!