Voor iedere parasol hebben wij een passende voet!

Granieten parasolvoet uitgelicht

Onze sterke granieten parasolhouders zorgen voor een stevige en stabiele basis voor het vastzetten van je parasol. Dit voorkomt dat de parasol omvalt of wordt weggeblazen.

Deze parasol gewichtsplaten zijn gemaakt van sterk graniet en heeft een behoorlijk gewicht. Waardoor ze extreem stabiel zijn en ervoor zorgen dat je parasol zelfs stilstaat bij winderig weer. De 4 wieltjes zorgen dat de parasolvoeten eenvoudig verplaatst kunnen worden.

Parasolvoet kopen

Een stevige parasolvoet is essentieel als je een grote parasol veilig staande wil houden. Een parasolstandaard is vaak gemaakt van graniet, en daardoor zwaar van gewicht. Zo zorgt de parasolvoet ervoor dat je parasol in evenwicht blijft en niet omvalt, zelfs bij wind. Bij Kemper Outdoor vindt je parasolvoeten van hoge kwaliteit en verzenden wij deze altijd geheel GRATIS!

Welke parasolvoet heb ik nodig?

We hebben een ruime collectie parasolvoeten. Kies je voor een gietijzeren parasolvoet, een luxe parasolvoet van graniet of een eenvoudige kunststof parasolvoet. 

Hoe zwaar moet de parasolvoet zijn?

Behalve het type heeft ook de afmeting van je parasol invloed op het benodigde gewicht van de parasolvoet. Hoe groter de parasol, des te zwaarder moet de parasolvoet zijn. Ook omgevingsfactoren spelen mee: parasols in winderige omgevingen hebben baat bij een extra zware parasolvoet.