Teakhouten loungesets zijn duurzaam en sterk

Heerlijk relaxen in je eigen tuin. Dat kan perfect op een teakhouten loungeset. Of je nou op zoek bent naar een loungeset met lichte of donkere kussens wij hebben voor iedereen een passende loungeset. Door dit ruime aanbod is er voor iedere tuin of balkon een loungeset te vinden, hoe groot de plek ook is.

Voordelen van een loungeset van teak

Er zijn veel voordelen om een loungeset van teak te kopen. Teakhout is een houtsoort dat duurzaam en sterk is. Hierdoor beschermt dit houtsoort zich al van nature tegen verschillende weersomstandigheden. Door een loungeset van teak in de tuin te zetten, krijgt de tuin een warme en natuurlijke uitstraling. Nog een voordeel is dat teakhout onderhoudsvriendelijk is.

Een loungeset van teakhout inclusief kussens

Wij leveren onze loungesets van teakhout inclusief kussens. Of je nou lichte of donkere kussens wilt.

Kleed de teakhouten loungeset aan met mooie sierkussens die passen bij jou stijl. De kussens maken het zitten nog comfortabeler. Ook zorgen sierkussens voor een gezellige en warme uitstraling in de tuin. Door de sfeer die gecreëerd wordt, krijg je het gevoel alsof de huiskamer is doorgetrokken naar buiten. Wel raden wij aan om de tuinkussens op te bergen aan het einde van de dag. De kussens worden ’s nachts vaak vochtig, waardoor het sneller gaat verkleuren. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van je tuinkussens en daarom adviseren we om ze op te bergen in een opbergbox.