Op zoek naar een Loungeset met stoelen van Poly Rattan?

Het fijne van een loungeset van Poly Rattan (wicker) is dat deze onderhoudsarm is. Met behulp van groene zeep en veel water zijn ze makkelijk schoon te houden.

Poly Rattan (wicker) loungeset kopen?

Tijd voor een nieuwe loungeset, of klaar voor je eerste? Kies voor een loungeset van Poly Rattan! Het comfort en de onderhoudsvriendelijkheid maken dit type tuinset zeer geliefd. Het kunststof vlechtwerk (wicker) van de tuinsets van Kemper Outdoor is gegarandeerd van uitstekende kwaliteit. Hierboven vindt je een overzicht van alle hoek loungesets van dit materiaal in diverse kleuren.

Wicker- of rotan loungeset?

Vroeger waren de rotan loungesets razend populair. Tegenwoordig heeft het rotan plaatsgemaakt voor de materiaalsoort Poly Rattan. Rotan en Poly Rattan loungesets lijken qua uiterlijk erg veel op elkaar. Waar rotan een natuurlijk product is, wordt wicker gemaakt van kwalitatief hoogwaardige kunststofdraden. Deze draden zijn beter bestemd tegen verschillende weersomstandigheden en bieden een langere levensduur.

Loungesets van wicker: gegarandeerd relaxen

Loungesets zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuin en zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. Een loungeset van Poly Rattan (kunststof vlechtwerk) is een perfecte keuze als je lekker wilt ontspannen in eigen tuin, op je balkon of terras. De sets van dit materiaal bieden comfort en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn licht in gewicht en gemakkelijk te reinigen. Dat wordt gegarandeerd genieten en relaxen.