Ligbedden

Zodra de zon begint te schijnen is het heerlijk om in de tuin, op het terras of op het balkon te genieten van de zon. Er is bij ons een ruime keus aan betaalbare ligstoelen. Zo leveren we houten ligbedden, rattan ligbedden, aluminium ligbedden en ligbedden van bamboe. De meeste ligbedden zijn voorzien van kussens.
Ben je op zoek naar 1 ligbed of ligt je keuze toch bij een set, de prijs van een set is bij ons meestal iets goedkoper dan twee losse ligbedden.

Voordelen houten ligbedden

De voordelen van houten tuinstoelen is dat ze niet heet worden in de zon, ze hebben een mooie natuurlijk uitstraling en ze zijn duurzaam.

Voordelen rattan ligbedden

Ratten ligbedden zijn robuust, licht in gewicht en kunnen goed tegen alle weersomstandigheden. Rattan is ontzettend sterk en kan prima tegen een stootje.

Voordelen aluminium ligbedden

Aluminium ligbedden hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze zijn goedkoper dan ligbedden van andere materialen en zijn makkelijk schoon te maken. Groene aanslag heeft bijvoorbeeld geen vat op aluminium.

Voordelen bamboe ligbedden

Bamboe geeft een Ibiza sfeer en heeft hiermee een karakteristieke uitstraling. Bamboe heeft dezelfde hardheid als eikenhout en is dus ontzettend sterk.