Kofferbakmatten pasklaar gemaakt van duurzaam rubber!

Kofferbakmatten worden ook wel kofferbakschalen genoemd. Ze beschermen de kofferbak van je auto tegen vuil, nattigheid en beschadigingen. Deze matten zijn zeer geschikt wanneer je regelmatig huisdieren, gereedschap of andere spullen vervoert. Bij Kemper Outdoor vindt je een groot aanbod pasklare kofferbakmatten. Pasklaar betekent dat de koffermat specifiek voor het voertuig is geproduceerd en dus de maten en vormen perfect volgt.

Voor welk merk zoek je een kofferbakmat?

Kofferbakmat pasklaar

Kofferbakmatten zijn zeer geschikt wanneer je regelmatig huisdieren, gereedschap of andere spullen vervoert in de kofferbak. Deze automatten zullen er namelijk voor zorgen dat de kofferbak beschermd wordt tegen vuil, nattigheid en beschadigingen. De kofferbakmatten in deze categorie zijn pasklaar. Dit betekent dat de maten en vormen precies overeenkomen met de bodem van uw kofferbak en ze dus perfect passen. 

Pasklare of universele kofferbakmatten? 

Pasklare kofferbakmatten zijn specifiek geproduceerd voor een merk en type auto. Doordat ze specifiek geproduceerd zijn voor een auto, zullen ze altijd perfect passen in de kofferbak. Universele kofferbakmatten passen daarentegen in bijna alle auto’s en volgen niet de vormen van je auto. De universele matten zullen dus minder strak en nauwkeurig aansluiten. 

Rubberen en kunststoffen kofferbakmatten 

De pasklare kofferbakmatten zijn over het algemeen gemaakt van stevig rubber of flexibel kunststof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de bekleding van de kofferbak ook beschermd wordt tegen nattigheid en vuil. Een ander voordeel is dat de kofferbakschalen daardoor eenvoudig schoon te maken zijn, even afspoelen en klaar. Ook zorgt het materiaal ervoor dat ze kofferbakmatten lang meegaan. Daarnaast zijn de meeste kofferbakmatten voorzien van een opstaande rand. Dit heeft als voordeel dat vuil en nattigheid in de schaal blijft liggen en niet alsnog in de autobekleding terecht komt.  

Voordelen kofferbakmatten

Kofferbakmatten bieden veel voordelen. Ze bieden een beschermende laag bij het vervoeren van je hond, gereedschap of andere spullen die vuil achterlaten of beschadiging kunnen veroorzaken. Daarnaast geven ze je auto een luxueuze uitstraling. Een kofferbakmat zorgt ervoor dat de bekleding van de auto er onbeschadigd en showroom waardig uit blijft zien. Dit biedt een groot voordeel wanneer je de auto wilt verkopen. 

Kofferbakmatten kopen?  

Een kofferbakmat koopt je snel en gemakkelijk online bij Kemper Outdoor. Zoek eenvoudig op merk en model om snel de juiste kofferbakmat te vinden.