Massieve kassen gemaakt van glas met staal en aluminium

Vanwege de zeer solide constructie worden deze kassen vaak geplaatst bij instellingen zoals scholen, universiteiten, zorgboerderijen, verzorgingshuizen etc..

Gerenommeerd om de uiterst solide constructie, de praktische gebruiksvriendelijkheid en het uitgekiende ontwerp, worden deze tuinkassen alom beschouwd als de standaard waarmee andere tuinkassen worden vergeleken. Voor onze glazen tuinkassen wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen. Het in de kas verwerkte aluminium en staal is van een ovenversterkte, geannodiseerde soort.

Een tuinkas van Kemper Outdoor is overigens niet alleen kwalitatief zeer hoogstaand, er is bij deze kassen ook veel aandacht besteed aan het design aspect. Zo kiest u bij Kemper Outdoor niet alleen voor jarenlang onderhoudsvrij en zorgeloos genieten van uw tuinkas, maar ook voor een visuele aanwinst in uw tuin.

Degelijke constructie van de beste kwaliteit

Onze glazen kweekkassen zijn gemaakt van aluminium en staal. Deze zijn uv-bestendig en thermisch geïsoleerd. Ook hebben ze een stevige en onderhoudsvrije aluminium constructie met een stalen onderstel voor extra stabiliteit. Bovendien garandeert een glazen kas een effectieve groei van je planten door het vocht op te slaan en een optimale bescherming te bieden tegen extreme weersomstandigheden.

Voldoende ventilatie

Het beluchten van een kas is erg belangrijk. Standaard worden de kas geleverd met voldoende dakramen voor het beste kweek resultaat.  

Openslaande deuren voor extra karakter

De openslaande deuren van onze kassen zorgen voor een karakteristiek uiterlijk.