De beste barbecue hebben wij voor jou!

Een barbecue kies je tegenwoordig in alle soorten en maten. Maar welke bbq is jouw favoriet? Ga je voor een complete buitenkeuken of de populaire keramische Kamado? Of je nou kiest voor een buitenkeuken, gas barbecue, houtskool barbecue of een elektrische barbecue. Wij hebben gegarandeerd een passende barbecue!

Welke bbq kopen?

Kemper Outdoor biedt een breed assortiment, waardoor er voor iedereen iets bijzit. Door het ruime aanbod is het misschien lastig te kiezen welke barbecue je moet kopen en welke buiten bbq het meest geschikt is voor jou. Iedereen heeft andere wensen en ideeën voor de tuin en daarom stellen wij jou in staat om te kiezen uit een uitgebreid en compleet aanbod. Graag noemen we een aantal verschillende barbecues uit ons assortiment:

  • Gasbarbecue: een gasbarbecue is perfect voor de barbecuer die houdt van snelheid en gemak. De barbecue is direct klaar voor gebruik en het eten kun je eenvoudig bereiden. Met een gasbarbecue serveer je het eten binnen no-time op tafel. 
  • Elektrische barbecue: ook dit type bbq staat bekend om zijn gemak en al binnen vijf minuten zet je heerlijk eten op tafel. Je steekt de stekker in het stopcontact en het feest kan beginnen. Uitermate geschikt voor op het balkon of terras en is gemakkelijk te verplaatsen.
  • BBQ smokers: dit type bbq voor buiten is voor geschikt voor de ‘smokers’ onder ons. Deze grill methode wordt gebruikt om grote stukken vlees heerlijk te roken. Dit geeft een unieke smaak en is steeds populairder in Nederland. 
  • Houtskool barbecue: de meest traditionele en authentieke barbecue is deze tijdloze barbecue die brandt op houtskool. Dit type kunnen we nooit wegdenken uit het Nederlandse tuinbeeld. De typische geur en unieke smaak is een sterk pluspunt van deze bbq. Dit is dan ook de voornaamste reden dat deze barbecue voor buiten nog altijd razend populair is.