19 februari 2021 Door Linda 0

De Mooiste Loungesets Van 2021!

Het is 2021 en wat hadden we gehoopt dat het dit jaar weer wat meer terug naar ‘normaal’ zou gaan. Helaas zit het er ook dit jaar niet in om op vakantie te gaan en zijn we weer afhankelijk van ons kleine Kikkerlandje..
In dit blog neem ik je mee naar de mooiste loungesets van 2021 zodat we deze zomer toch nog een beetje kunnen genieten!

4 delige loungeset

Deze loungesets zijn multifunctioneel en geschikt voor 4 tot 6 personen. Er zijn sets in verschillende soorten materialen. Onder andere van hout en kunststof.
Je koopt hier al een 4 delige loungeset vanaf €150,-

5 delige loungeset

5 delige loungesets bestaan naast relaxte loungesets ook uit een tafel met 4 stoelen. Ideaal als je in de tuin even wilt lunchen aan een tafel. De meeste sets zijn gemaakt van polyester en hebben een glasplaat op de tafel waardoor het extra makkelijk schoon te maken is.
Een 5 delige set koop je hier al voor €310,-

6 delige loungeset

Deze loungesets zijn praktisch, mooi, bestaan uit 6 delen en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Door het weerbestendige materiaal kunnen ze dag en nacht buiten staan. Wederom wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen en zo zijn er ook sets die bestand zijn tegen chloor, uv-licht en zout water. Het voorbeeld hiernaast wordt geleverd met een tafel met glasplaat. Ook worden de kussens meegeleverd. Hij is voorzien van afwasbare hoezen dus uitwassen voor het volgende seizoen is mogelijk.

Een mooie complete loungeset vanaf €228,- kopen? Bekijk ze hier!

Grote loungesets

Natuurlijk zijn er ook extra grote loungesets. Bijvoorbeeld als je een groter gezelschap hebt, een groot gezin hebt of veel aanhang.
De grotere loungesets zijn gemaakt van polyester en bestaan uit meerder delen zodat je gemakkelijk een leuke hoek kunt maken in je tuin. Ze worden geleverd met kussens en een glazen plaat op de tafel.
Grotere loungesets koop je hier al vanaf €465,-

Luxe loungesets

Er zijn ook mooie luxe loungebedden. Soms zelfs voorzien van een luifel. In het voorbeeld hiernaast kun je zelfs de losse delen aan elkaar schuiven en op die manier heb je een heerlijk loungebed. Toch liever even een drankje drinken met je vrienden? Haal dan de delen iets uit elkaar zodat je een leuke loungehoek hebt voor al je vrienden. De meeste zijn standaard al voorzien van kussens. Hierdoor ben je direct klaar voor de zomer!

Hier bestel je al een loungebed voor slechts €110,-